AV-asennus – kokonaisvaltaiset palvelut

AV-asennus kerralla kuntoon. Varmistamme, että AV-tekniikan asennus menee onnistuneesti maaliin. Vastaamme AV-asennuspalveluiden kokonaisvaltaisesta tuottamisesta yrityksille, jälleenmyyjille sekä palvelun tarjoajille. Palvelumme perustuu yhdessä asiakkaan kanssa sovittuun toimintatapaan.

Meillä on pitkä kokemus valtakunnallisesta asennuspalveluiden tuottamisesta. Saat meistä osaavan kumppanin AV-asennuspalvelun hallintaan ja koordinointiin.

AV-asennus yhden luukun periaatteella

Tilaa AV asennus ammattilaiseltaAV-asennus on videotykkien, valkokankaiden ja näyttöjen kanssa työskentelyä. Asennamme kaikki AV-tekniikkaan ja esitystekniikkaan liittyvät järjestelmät ja tuotteet. Kauttamme onnistuvat hyvin erilaiset projektit – jokainen palveluratkaisu on yksilöllinen.

Kun tilaatte AV-asennuksen meiltä, vastaamme asennuspalvelun tuottamisesta kokonaisvaltaisesti. Palvelukonseptimme on yksinkertainen ja suoraviivainen – konseptimme perustana on vuosien kokemus asennuspalveluiden hoitamisesta. Prosessi on hallussa aina tilauksesta asennukseen, raportointiin ja laskutukseen.

Tilaa AV-asennus ammattilaiselta ja helpota omaa työtäsi.

Monipuolinen palvelukonsepti

AV-asennuspalvelumme perustuu managerointiin, olemme linkki laitteen toimittajien ja asentajien välissä. Paikalliset alihankkijamme ovat ammattilaisia, jotka hoitavat käytännön työt asiantuntevasti ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Asennuspalvelu pitää sisällään muun muassa infonäytöt, esityspinnat, ohjausjärjestelmät, Digital Signage -järjestelmät, kamerat, näytöt, mediaserverit sekä langattomat AV-järjestelmät. Asennuksen lisäksi palveluumme kuuluvat myös raportointi, laskutus sekä mahdollisten reklamaatioiden hoito. Meiltä saat koko prosessin avaimet käteen -periaatteella.

Kodinkone- ja viihde-elektroniikasta AV-tekniikkaan

AV-asennuksia olemme tehneet muutaman vuoden ajan – kodinkonepuolella sama konsepti on palvellut asiakkaita menestyksekkäästi jo pitemmän ajan. Meillä on vahvaa kokemusta ja ammattitaitoa kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan asennuskoordinoinnista, jota hyödynnämme nyt AV-tekniikkapuolella.

”Asiantuntevaa ja laadukasta palvelua”

Asiakassuhteemme ovat pitkäkestoisia ja perustuvat laadukkaaseen palveluun ja vahvaan ammattitaitoon. Viasatin Tero Lintusen sanoin: ”Jani Suonperän kokemus ja ammattitaito asennuspalveluiden tuottamisessa ja hallinnoimisessa on ollut tärkeä osa asiakaskokemuksemme osalta.” Kun palvelu toimii ja keskinäinen luottamus on kunnossa, asiakkaat ovat tyytyväisiä ja yhteistyöstä muodostuu pitkäaikainen kumppanuus.

Asiakkaitamme ovat niin yritykset, jälleenmyyjät kuin palvelun tarjoajat.

Kohteemme ovat hyvin moninaisia: julkisen sektorin toimijoita, oppilaitoksia, kauppakeskuksia, kauppaketjuja, yrityksiä. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

AV-asennus – Kiinnostuitko?

Tarvitsetko luotettavaa ja osaavaa kumppania AV-tekniikan asennukseen? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää ja selvitetään yhdessä, olemmeko oikea kumppani sinulle.

Jani Suonperä
+358 45 6635 644
jani.suonpera@hankintahelmi.fi
Hankinta Helmi Oy