AV-tekniikka – asennuspalvelut


AV-tekniikka kuntoon Hankinta Helmen kokonaisvaltaisten asennuspalvelujen avulla.

Olemme AV-laitteiden asennuskoordinoinnin ammattilainen. Olemme keskitetty yhden luukun tilauskanava, joka hoitaa AV-tekniikan asennuspalvelut tilauksesta, asennukseen, raportointiin ja laskutukseen. Olemme yksinkertainen ja helppo ratkaisu jälleenmyyjien ja yritysten kaikkiin AV-asennustarpeisiin.

AV-tekniikka asennuspalveluiden koordinointi

Jätä AV tekniikka ammattilaiselleHankinta Helmi on linkki laitteiden toimittajien ja käyttäjien välillä – olemme taho, joka vastaa AV-tekniikan asennuspalveluiden koordinoinnista. Asiakas eli laitteiden jälleenmyyjä, palvelun tarjoaja, yritys, ketju tai yhteisö tilaa AV-tekniikka asennuspalvelut meiltä ja ammattitaitoiset alihankkijamme ympäri Suomea vastaavat asennuspalveluiden tuottamisesta ja AV-laitteiden asentamisesta.

Hoidamme asennuspalvelun koordinoinnin asiakkaan puolesta. Sovimme yhdessä asiakkaan kanssa AV-asennuspalvelun sisällön sekä kartoitamme asennettavan laitekannan ja asennustilan. Kohteemme ovat moninaisia: julkisia toimijoita, kauppakeskuksia, yrityksiä, ketjuja.

Olemme sovitusti yhteydessä asiakkaan suuntaan ja aikataulu tarkentuu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tyypillisesti asennusaikataulu sovitaan hieman pidemmälle.

AV-tekniikka näytöistä valkokankaisiin

Asennuspalvelumme kattaa kaiken esitystekniikkaan liittyvän AV-tekniikan aina näytöistä videotykkeihin ja valkokankaisiin. Asentajaverkostomme on laaja ja osaamista löytyy hyvin erilaisten näyttöratkaisujen asennuksesta.

Asentava taho hoitaa tarvittaessa myös laitteiden käyttökoulutukset, vaihdot, ohjelmistopäivitykset sekä laitevalmistajan laitepäivitykset.

”Laadukasta ja asiantuntevaa palvelua”

Vastaamme AV-tekniikan asennuspalveluiden kokonaisvaltaisesta koordinoinnista. Palvelukonseptimme on asiakkaalle yksinkertainen ja helppo – hoidamme AV-esitystekniikan asennuskoordinoinnin aina tilauksesta, asennukseen ja laskutukseen. Palveluumme kuuluu myös reklamaatioasioiden hoito.

Hankinta Helmellä on pitkä kokemus asennuspalveluiden tuottamisesta valtakunnallisesti. Olemme toimineet kodinkonepuolella varsin pitkään ja referenssimme ovat vahvat: muun muassa Posti ja Viasat ovat olleet erittäin tyytyväisiä palvelumme ja työmme laatuun.

Asiakastyytyväisyydestä kertoo myös asiakassuhteidemme jatkuvuus. Meillä on lukuisia pitkäkestoisia asiakassuhteita – kun palvelu toimii, ei ole mitään syytä vaihtaa toimijaa.

Haetko AV-asennuskumppania?

Olemme AV-asennuspalveluita koordinoiva kanava. Asiakkaitamme ovat laitteiden jälleenmyyjät, palvelun tarjoajat, yritykset, yhteisöt ja ketjut. Yhteistyöverkostomme on varsin laaja ja laadukas.

Etsitkö luotettavaa AV-asennuspalveluiden koordinoijaa? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää asennuspalveluistamme.

Jani Suonperä
+358 45 6635 644
jani.suonpera@hankintahelmi.fi
Hankinta Helmi Oy

Ota yhteyttä »