Esitystekniikka näytöistä valkokankaisiin

Tarjoamme asiantuntevaa asennuspalvelua esitystekniikka- ja AV-laitteille.

Tarjoamme kaikki esitystekniikka-asennuspalvelut keskitetysti yhdestä paikasta. Olemme AV-laiteasennuksia koordinoiva taho. Hoidamme koko prosessin alusta loppuun. Palveluihimme kuuluu itse asennusjärjestelyjen lisäksi myös tilaus, raportointi ja laskutus. Olemme esitystekniikan asennuspalveluiden ammattilainen, joka tarjoaa AV-laitteiden jälleenmyyjille ja yrityksille yksinkertaisen ja helpon ratkaisun esitystekniikan asennukseen.

Esitystekniikka – asennuspalvelut jälleenmyyjille ja yrityksille

Vastaamme esitystekniikan asennuspalveluiden koordinoinnista. Olemme linkki esitystekniikan loppukäyttäjien ja laitetoimittajien välillä. Toimimme yhteistyössä laitteiden jälleenmyyjien ja palvelun tarjoajien kanssa – huolehdimme asennuspalveluiden koordinoinnista kokonaisvaltaisesti. Tarjoamme asennuspalveluita myös ketjuille, yrityksille ja yhteisöille.

Esitystekniikan vahva osaajaAsentajaverkostomme on laaja. Teemme yhteistyötä Suomen parhaiden AV-asennusliikkeiden kanssa, jotka tekevät asennustyöt luotettavasti ja laadukkaasti.

Monipuolista osaamista

AV-asentajamme ovat alan asiantuntijoita ja teemme mielellämme hyvin erilaisia esitystekniikka-asennuksia. Tyypillisten esitystekniikoiden, kuten videotykkien, valkokankaiden ja näyttöjen lisäksi saat meiltä asennuspalvelut muun muassa Digital Signage -järjestelmiin, ohjausjärjestelmiin sekä langattomiin AV-järjestelmiin. Asentaja järjestää tarvittaessa myös käyttökoulutuksen sekä huolehtii laitevaihdoista ja ohjelmistopäivityksistä.

Kohteitamme ovat muun muassa julkiset tilat, kauppakeskukset, ketjut ja yritykset.

Asennusjärjestelyt

Sovimme tapauskohtaisesti asennuspalvelun sisällöstä, kartoitamme laitteet ja asennuskohteet. Sovimme asiakkaan kanssa asennusaikataulut asiakkaan toiveiden mukaisesti.

”Laatua ja asiantuntemusta”

Meillä on mittavaa kokemusta asennuspalveluiden koordinoinnista. Nyt haluamme tuoda saman palvelun esitystekniikka- ja AV-asennuspuolelle. Konseptimme on asiakkaalle helppo ja yksinkertainen – vastaamme asennuspalveluiden kokonaisvaltaisesta ja valtakunnallisesta tuottamisesta asiakkaalle aina tilauksesta asennukseen ja raportointiin.

Lukuisat pitkät asiakassuhteet kertovat oman tarinansa – asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluihimme. Jos palvelu ja yhteistyö toimii hyvin, ei helposti vaihdeta palvelun tarjoajaa.

Etsitkö kumppania esitystekniikan asennukseen?

Tarjoamme koordinointipalveluja esitystekniikan asennukseen jälleenmyyjille, palvelun tarjoajille, yrityksille, ketjuille ja yhteisöille. Rakennamme yhdessä kanssasi konseptin, johon loppukäyttäjä on tyytyväinen. Asiantuntijaverkostomme on laaja. Löydämme varmasti ratkaisun kaikkiin esitystekniikka- ja AV-asennuksiin.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää esitystekniikka- ja AV-asennuspalveluista.

Jani Suonperä
+358 45 6635 644
jani.suonpera@hankintahelmi.fi
Hankinta Helmi Oy

Ota yhteyttä »